FRANSFÖRLÄNGNING

OM FRANSFÖRLÄNGNING

Fransförlängning är en av de behandlingar som just nu växer snabbast på salonger runt om i landet. Syftet med en fransförlängning kan vara olika. Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt. Vilket är ditt syfte?

SINGLE LASHES

Metoden innebär att fransstylisten endast applicerar en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans kunden har vid själva behandlingstillfället. På så vis är metoden helt smärtfri och skadar inte de egna fransarna. Dock måste fransstylisten även jobba med kundanpassad applicering och exemplarisk teknik för att metoden Singles ska ge ett absolut toppresultat. Singles, med rätt teknik, är alltså den enda metoden i branschen som gör att man kan bära fransförlängning kontinuerligt utan att skada de egna naturliga fransarna

Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

VOLUME LASHES

Den helt nya revolutionerande tekniken Volume Lashes, baserad på metod Singles, tar just nu världen med storm! I Luxurious Lashes fokus på högsta kvalité och utveckling är det en självklarhet och glädje att nu kunna erbjuda denna innovativa teknik inom fransförlängning. Den nya tekniken innebär att man med mindre lim och Volume Lashes supertunna och flexibla fransstrån kan skapa en ännu mer kundanpassad fransförlängning med fler strån per öga. Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar. Med Volume Lashes kan samma öga få en magisk volym med upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar! 

Resultatet av en fransförlängning med tekniken Volume Lashes blir en fyllig, mjuk och nästan viktlös fransförlängning!

LL Lash Lounge Göteborg -Fransförlängning

PRISLISTA FRANSFÖRLÄNGNING

BEHANDLINGPRIS
Volume Lashes Nytt set2100 kr
Återbesök upp till 3 veckor745 kr
Återbesök upp till 4 veckor865 kr
Återbesök upp till 5 veckor995 sek
Prislista giltig tills vidare
Luxurious Lashes -Fransförlängning
160524_izettle_vi-tar-kort_small